Cercar en aquest blog

divendres, 17 de febrer del 2017

Una vida a l'escola

1. Condicions del treball

En un principi. les condicions del treball eren estes, però al final els professors i l'alumnat varem propossar altre tipus de treball. El nostre era "Una vida a l'escola"

2. Descripció de programes utilitzats

· El programa que més hem utilitzat és Openshot, el cual és un editor de vídeo no lineal de codi obert programat en Python, GTK, i el framework MLT. El projecte va ser iniciat en Agost de 2008 per Jonathan Thomas, amb l´objectiu de proveir un editor de vídeo gratuït, robust y fàcil d'usar per a la plataforma GNU/Linux.

·Un altre programa que hem utilitzat és Moovly, que és un programa d'edició i creació de videos online, molt més complet que el Open Shot peró per al meu gust molt complicat i complexe.




·FotoMix és una utilitat gratuïta per editar fotos i manipulació d'imatges digitals. Disposa d'una interfície intuïtiva, que permet obtenir els resultats desitjats en uns senzills passos i amb un alt nivell de qualitat. 
En el nostre grup, l'hem utilitzat per a eliminar els fons d'algunes imatges i fer-les PNG.

3. Valoració dels programes utilitzats

·Respecte a l'Open Shot la meua opinió es molt bona ja que es molt facil d'utilitzar i encara que és molt limitat fa molt bé la seua funció. L'unica pega es que es penja continuament
·Respecte al Moovly, personalment no m'agrada molt ja que resulta molt complicat d'utilitzar.
·Respecte al FotoMix, és molt util i funcional. Cap pega.

4. Valoració del treball

Ha sigut un treball que personalment m'ha agradat molt encara que m'haguera agradat tindre més temps i més recursos, ja que els nostres eren molt limitats. Ha sigut molt entretingut i divertit i aixina ensenyarem a les persones de fora com és el dia a dia dels xiquets a l'escola,
El que més ens ha agradat és tractar amb els xiquets i professors de primaria que no coneixiem o no veiem des de fa temps.

5. Diari de sesions

Els dos primers dies de classe ferem pluja d'idees i varem escollir les millors
Una vegada varem escollir l'idea varem estar una setmana sense fer res ja que necessitavem una Go Pro per fer el treball i no disposàvem encara de la càmera.
Eixos dies varem aprofitar per anar a parlar en el director i els professors i anar concertant cites per a grabar.
Primer varem grabar infantil, ens va ajudar la profesora Gemma i els seus xiquets de classe.
Després varem quedar en Ximo i varem grabar la part d'educació física de xiquets xicotets.
Després de Ximo quedarem en Miguel Àngel i grabarem la classe de sisé de primària i el menjador.
Varem passar a l'etapa de secundaria començant en Julián, que ens va deixar grabar la seua classe mentre tocaven la flauta. Després nosaltres mateixos varem fer de alumnes de quart d'Eso i de segón de batxillerat passant pel teatre, capella i més zones comuns.
També varen col.laborar en nosaltres Nacho (director) Enrique (manteniment) els cuiners i moltes persones més del centre.

Les úniques dificultats que hem tingut ha sigut quadrar els nostres horaris amb els professors per tal de grabar amb ells i a l'hora de muntar que com ja he dit abans, l'Open Shot és un programa que es penja molt.

Els components del grup som Carlos Fajardo, Pere Pardo, Lucas Coue, Alberto Arias i Sergio Monsell.
Tots hem treballat per igual, mentre uns grabaven o pensaven idees uns altres muntavem o anaven a concertat cites amb professors.
Damunt també ens hem divertit discutint en classe i barallant-nos a vore qui tenia la raó sobre que fer.

Per al fons del video hem escollit la cançó que ha creat la nostra professora Noelia Espert que parla de Don Bosco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada